Интересно ли ви е кои са големите имена, които използват WordPress?

WordPress се използва от някои от най-големите и известни компании, известни личности и марки в света. В тази статия създадохме списък с най-забележителните големи марки, които използват платформата за своите уебсайтове.

1. Sony Music

Sony Music е световна музикална компания, която използва WordPress за своя уебсайт. Сайтът представя своите артисти, последните новини, в страничната лента пък се виждат последните им Twitter постове и други.

2. Playstation блог

Playstation е една от най-големите компании за игри в света. Те използват WordPress, за своя уебсайт за игри, който предлага съвети, вътрешни новини и други.

3. TechCrunch

TechCrunch е много популярен технологичен уебсайт, който обхваща най-новите новини за стартиращи фирми, джаджи, събития и други подобни теми.

4. The Next Web

The Next Web е популярен уебсайт за технологии и новини със статии по теми като кодиране и разработка, нови стартиращи фирми, AI, устойчивост и др.

5. Time Magazine

Time Magazine е един от най-старите американски новинарски уебсайтове и списания. Сайтът обхваща теми като политика, здраве, технологии, развлечения, наука и много други.

6. CNN Press Room

Пресрумът на CNN е официалният уебсайт на екипа за връзки с обществеността. Сайтът предоставя достъп до съобщения за пресата, информационни бюлетини, контакти и др.

7. Disney Books

Disney Books е официалният сайт на издателското крило на Disney. Посетителите могат да сортират книги по възраст, герои, бестселъри и др.

8. The Rolling Stones

Уебсайтът на групата Rolling Stones представя последните им събития, музикални издания, онлайн магазин и др. Това е уникален уебсайт със смели цветове, интерактивни елементи и видео.

9. Spotify Newsroom

Spotify Newsroom е новинарски уебсайт на приложението за стрийминг на музика Spotify. Читателите могат да намерят новини, актуализации, музикални издания и уникален формуляр за регистрация за имейл бюлетин.

10. Hypebeast

Hypebeast е популярно онлайн списание, посветено на уличното облекло, изкуството и модата. Платформата използва уникално меню за навигация, за да подчертае артикули в магазина, популярни марки и др.

11. Wired

Wired е дългогодишно месечно списание и уебсайт, който се фокусира върху това как технологиите влияят върху политиката, културата и икономиката. Уебсайтът включва статии, ревюта на продукти, обзори и други.

12. Microsoft News

Microsoft News ни показва най-новите събития в Microsoft. Той включва новини, актуализации и истории за компанията.

13. Boing Boing

Boing Boing е уебсайт с голям трафик, който обхваща различни теми като технологии, научна фантастика, политика, джаджи и др. Сайтът също така вгражда видеоклипове в публикации си.

14. Mashable

Mashable е сайт на WordPress с глобална читателска аудитория, която обхваща теми за начина на живот, технологии, социални блага и развлечения. Има и голям раздел за оферти за различни продукти.

15. Etsy Journal

The Esty Journal е блог на платформата Etsy. В него може да намерите статии за уникални продукти, идеи за подаръци, ръководства за пазаруване и вдъхновения за творци.

16. TED Blog

Блогът на TED включва статии от популярната програма TED Talks. Блогът показва новини, предстоящи събития на живо и актуализации от текущи TED разговори.

17. Yelp Blog

Блогът Yelp предлага ресурси за потребителите и бизнеса и също така обхваща актуализации на продукти, тенденции и кариерно инфо.

18. cPanel

cPanel е популярният софтуер за контролен панел, използван от повечето хостинг компании. Те използват WordPress за своя уебсайт и фирмен блог.

19. Vogue

Vogue е популярно месечно списание за мода и лайфстайл, което обхваща новини, красота, стила на знаменитости и много други.

20. Angry Birds

Angry Birds е супер популярна видео игра и филм. Уебсайтът позволява на посетителите да изтеглят игри, да гледат видеоклипове и да купуват артикули в магазина.

Ако искате и вашият уебсайт да се бъде в огромната вселена на WordPress, пишете ни! Можете да се свържете с нас на имейл office@canmakeit.eu или на телефонен номер +359887778494 или на лично съобщение в социалните мрежи, Viber или WhatsApp.