Ето я и втората част на „40+ световни бранда, които използват WordPress“. Първа част може да прочетете като кликнете тук.

21. Usain Bolt

Юсейн Болт, най-бързият човек в света, използва WordPress за своя личен уебсайт. Сайтът разполага с красив слайдър на заглавната си страница и голяма секция за публикации в блога с най-новите новини и актуализации.

22. The New York Times Company

The New York Times Company е корпоративният уебсайт зад The New York Times. Това е един от най-добрите вестници в света, с над 150 милиона глобални читатели месечно.

23. Mozilla Blog

Mozilla е един от най-популярните уеб браузъри в света. Те използват WordPress, за фирмения си блог, в който публикуват новини, актуализации и истории, свързани с мрежата.

24. The Harvard Gazette

Harvard Gazette е официалният уебсайт за новини за Харвардския университет. Той използва много минималистичен дизайн и обхваща най-новите новини, събития и актуализации.

25. The White House

Уебсайтът на Белия дом работи под WordPress. Сайтът има изчистен дизайн и представя най-новите законопроекти, законодателство, изявления и др.

26. Tonal

Tonal е популярен домашен фитнес и личен треньор, използван от спортисти като Леброн Джеймс. Уебсайтът е изработен под WordPress и използва WooCommerce за продажба на фитнес системата си.

27. Observer

Observer е новинарски уебсайт, който обхваща новини и тенденции в начина на живот, изкуствoтo, политиката, бизнеса и знаменитостите по целия свят.

28. Toyota Brazil

Официалният уебсайт на Toyota Бразилия е създаден с WordPress. Той включва най-новите модели, новини и дори ви позволява да създавате свои превозни средства виртуално.

29. Creative Commons

Creative Commons е организация с нестопанска цел, която предоставя лицензи за неща като безплатни снимки и други произведения. В уебсайтът може да разгледате различните варианти на лиценз, колекция от изображения и да направите дарение.

30. Dallas Mavericks

Далас Маверикс са един от най-добрите отбори в НБА. Сайтът е изграден с помощта на WordPress и разполага с огромен слайдър на цял екран, график на екипа, новини и насърчава потребителите да се регистрират чрез push известия.

31. thisisFINLAND

Уебсайтът thisisFINLAND е най-добрият ресурс за това какво се случва във Финландия. Той обхваща теми, свързани с изкуство, култура, бизнес, общество и др.

32. Jay-Z

Уебсайтът на Jay-Z е едно дигитално изживяване, което обхваща спорт, музика, мода, изкуство и култура. Той използва уникален хедър, където читателите щракват върху празни полета, за да разкрият части от сайта.

33. Katy Perry

Официалният уебсайт на Кейти Пери ни предлага информация за най-новите концерти на певицата, музикални издания, представени са и нейни видеоклипове и връзки към профили и в социалните медии.

34. Ripley’s

Вярвате или не на Рипли! е американски франчайз, който обхваща странни и необичайни събития. Уебсайтът представя атракции, книги, видеоклипове, магазини и други.

35. 9to5Mac

9to5Mac е мястото за всички фенове на Apple. Сайтът отразява новини, слухове и продукти на Apple.

36. New York Post

New York Post е ежедневен вестник, базиран в Ню Йорк, който обхваща регионални и национални новини на различни теми като бизнес, технологии, развлечения и др.

37. Hachette Book Group

Hachette Book Group е едно от най-големите издателства на книги в света, което публикува известни книги като Ловецът в ръжта. Уебсайтът включва нови издания, жанрове, книги, онлайн събития, видеоклипове и др.

38. Reader’s Digest

Reader’s Digest е американско семейно списание, което съществува от близо 100 години. Уебсайтът има голям и активен блог, който обхваща редица теми като храна, дом, хумор, празници и др.

39. 007

Това е официалният уебсайт на прословутия агент 007. Той използва WordPress. В него може да намерите най-новите истории, свързани с вселената на Джеймс Бонд в световен мащаб. Посетителите могат също да закупят билети за кино и да закупят сувенири, свързани с 007.

40. FiveThirtyEight

FiveThirtyEight е уебсайт, който използва статистически анализи, за да разказва истории в политиката, спорта и науката. Той включва и популярен подкаст и видео съдържание.

41. Grubhub Blog

Блогът на Grubhub включва новини в доставката на храна, онлайн поръчките, викторините и забавните истории за ресторанти.

42. Variety

Variety е уебсайт за новини и развлечения, който има ревюта на филми, боксофис, актуализации на награди и други.

Разглеждайки всички тези големи марки, може би се чудите как можете да стартирате свой собствен уебсайт на WordPress?

С правилните инструменти стартирането на сайт на WordPress е лесно.

Има три основни неща, които ще ви трябват, за да започнете:

Домейн: Това е адресът на вашия уебсайт (нашият е canmakeit.eu)
Хостинг: За да съхранявате файловете на вашия уебсайт и посетителите да имат достъп до него.
CMS система: В случая WordPress.

Как да закупите хостинг и домейн на по-ниска цена може да видите, като кликнете тук.

Ако се затруднявате с това да изработите сами вашият WordPress сайт, можете да се свържете с нас на имейл office@canmakeit.eu или на телефонен номер +359887778494. Можете да ни пишете и във Viber или WhatsApp или в социалните мрежи.