Covid-19 настъпва с пълна сила в нашата страна и усещаме превантивните мерки върху всички нас. Но моля ви, без паника! Вирусът е силно заразен, но това не означава, че всички заразени ще починат! Много от нас вече са срещали подобни вируси през живота си. Заразявали сме се и сме се излекували! Разликата е в това, че досега не сме се срещали с него. Той е от семейството на корона вирусите. Съответно, поради това че е нов, никой от нас няма имунитет. Както най-вероятно знаете от медиите, 80% от хората, които са заразени с Covid-19, го прекарват леко, някои дори не разбират, че са болни. Най-силно засегнати са възрастното население – над 60 години. Проблемите започват, когато човек има и допълнителни заболявания, например сърдечно-съдови. Разбира се, това, че някой има проблем със сърцето или някакъв хроничен, не означава, че изходът непременно ще бъде с фатален край.

Няма да продължаваме да ви занимаваме с информация за вируса, с такава е пълно в интернет. Сега е време да ви разкажем как можете да спечелите пари, докато си лежите на дивана вкъщи. Ако имате роднина, приятел, познат или колега, който има нужда от изграждане на уебсайт или онлайн магазин, свържете го с нас на имейл office@canmakeit.eu, на телефон +359887778494 или на лично съобщение в профилите и страниците ни в социалните мрежи (Facebook, Instagram). Ние ще изготвим оферта за него и ако поръчката се осъществи, вие ще получите комисонна 10% от стойността й. Това е добра възможност за допълнителен доход в тези смутни времена.

А ако самите Вие имате бизнес и нямате уебсайт или се чудите как да продавате продуктите от малкото ви магазинче, което в момента не работи, предлагаме експресна изработка на онлайн магазин или сайт (в рамките на 1-2 дни) на много занижени цени.

Правим всичко това, за да подкрепим обикновените хора и малкия бизнес, и да бъдем съпричастни с всички останали!

Пазете се и спазвайте ограниченията!

Бъдете здрави!